En helt vanlig vinter med motorsykkel.

Oktober 2006   November 2006   Desember 2006   Januar 2007   Februar 2007    Mars 2007

1 januar 2007:

Nå er vi i gang igjen. Nytt år nye opplevelser på motorsykkel. I dag var det vårmønstring i helårsklubben. Vi møttes på Universitetsplassen i formiddag. Åpne biler og mc i god blanding. Det ønskes god sommer før turen går opp til Frognersetra der det spises is. Været var ikke så bra i år med +5 grader og ingen snø men det er bare å håpe det blir bedre neste år. Vær eller ikke vær, motorsykkelsesongen 2007 er i gang.
Flere bilder på denne siden.

7 januar 2007:
MC sesongen 2007 er godt i gang
2007 er en uke gammel og motorsykkelsesongen er godt i gang. Bildet viser Ole Kristians sykkel på vei til Toten-kosen. Jeg kunne ha vært der, men var det ikke. Jeg kunne også vært i Sandefjord på treff, men var heller ikke der... En annen som er ute og kjører motorsykkel om dagen er Pål Anders Ullevålseter. Han er riktig nok på litt sydligere breddegrader på sin vei mot Dakar. Søk litt på vgb, så finner dere bloggen hans også.

Jeg har hatt mine daglige motorsykkelturer til og fra jobb i Oslo, denne første uken i 2007 bød på fine forhold. Det sluddet riktignok litt på vei hjem på onsdag, men det ble ikke noe ut av det. Fredag kveld snødde det 3 cm, under over alle under så har det ennå ikke smeltet bort. I fjor kom ikke vinteren før i midten av januar ble jeg fortalt her om dagen, så da er det vel enå håp om å få en tur på snøføre snart...

17 januar 2007:
Været skifter fort om dagen. På mandag kjørte jeg motorsykkel i Oslo (som alle andre dager, men dette var altså mandag). Det var en herlig vårfølese inni hjelmen. Solen skinte, det var varmt, det var tørre veier og bare kos. Dagen i går var også en fin dag, nesten like fint som mandag. I morges var det litt kaldere, og det var spådd snø. OK, jeg tok hjelmen med varmetråder og eplevarmer i stedet for den uten. Og værmeldingen stemte, den. Når jeg skulle hjem var det hvitt. Køene var likevel ikke like stillestående som i forrige uke da det også snødde. Måtte måke av visiret noen ganger på vei hjem. Nå har det regnet en skvett, så da er det vel holke neste... Siden det er midt i januar og det ennå kan bli vinter, så benyttet jeg kvelden til å bytte dekk på motorsykkelen. Dekkene jeg hadde var blitt både piggfrie og mønsterløse. Jeg kjøpte noen pent brukte dekk av en kompis i høst, og de gjør bedre nytte på motorsykkelen enn i garasjen. Da er jeg klar for mer snø, om den bare kommer.

21 januar 2007:
Den grønne vinteren er over. Etter et par dager på Gardermoen så motorsykkelen slik ut da jeg skulle hjem i formiddag.

Det ble en fin tur på snøkledd E6 ned mot Oslo.

27 januar 2007:
En kald uke. Denne uken har vært kald. Men med gode klær og en motorsykkel som starter og går så har de daglige turene til og fra Oslo gått som vanlig.