En helt vanlig vinter med motorsykkel.

Oktober 2006   November 2006   Desember 2006   Januar 2007   Februar 2007    Mars 2007

12 mars 2007:
Vinteren er erklært over. Vårsol og varme lurte meg til å ta turen til Dekkmann for å hente et sett nye sommerdekk. De har nå erstattet jernhjula jeg har seilt rundt på de siste 7.500km. Måtte vinteren bare bli der den nå er.

14 mars 2007:
Stjerne i boka til MC-Huset Nydal

På mandag vrengte jeg av piggdekkene for å få på noe mer egnet til det sommerføret som plutselig kom. Som vanlig ble byttet gjort i garasjen med begrensede muligheter for balansering av hjulene etter dekkskiftet. Dette har gått bra menge ganger, men ikke helt denne gangen.
På vei til et kundebesøk i Brummunddal i morges merket jeg ubalanse i hjulene, dvs høyst sannsynlig i forhjulet. Ettersom kundebesøket ikke varte mer enn noen timer, fant jeg på å reise innom MC-Huset Nydal på vei hjem. Dette var mitt absolutt første besøk der, men sikkert ikke det siste.
Jeg gikk inn og kikket litt, snart ble jeg spurt om jeg trngte hjelp til noe. Jeg sa som sant var at jeg ikke har tenkt å handle noe i år, men har et hjul som er i ubalanse og lurte på om det var mulig å få gjort noe med det.
Jo da, om jeg kunne skru av hjulet selv, så kunne nok det la seg ordne.
Jeg fikk låne to bukker å sette under sykkelen, skrudde av forhjulet og fikk fikset saken der og da.
Jeg kommer nok innom igjen en gang senere også, ja.