En helt vanlig vinter med motorsykkel.

Oktober 2006   November 2006   Desember 2006   Januar 2007   Februar 2007    Mars 2007

4 desember 2006:
Det er noen dager siden jeg pludret her inne sist. Det er ikke fordi jeg ikke kjører motorsykkel fremdeles, men det er jo ikke noe sært i det nå om dagen. Bortsett fra mørket, så er det jo som å kjøre en god nord-norsk sommerdag. Senest i dag var det to kolleger som også brukte motorsykkelen sin til jobb. Og de er bare "vanlige" motorsyklister, ikke helårs som meg. Ikke tro jeg klager på været, det er helt OK det, det kommer nok litt mer vinter denne vinteren også. Jeg tenkte det skulle vært noen flere bilder i denne bloggen, men det er jo så mørkt om dagen. De få timene det er dagslys sitter jeg stort sett inne og jobber, det hadde vært bedre og vært ute og kjørt motorsykkel da...

12 desember 2006:

Vinter. Hvilken vinter? I dag hadde jeg en flott tur på motorsykkel, først ned til Sarpsborg, og senere på dagen inn til Oslo. Det er snart midt i desember, men hvilket vær å kjøre motorsykkel! Tørre veier, 5 grader varmt og sol. Dette er en bonus til oss få som ennå har sykkelen på veien. Når jeg reiser til og fra jobb nå om dagen er det mørkt. Som om natten. Det var derfor ekstra godt å få en tur i dagslys igjen. Dagslys er aldri feil, men på denne tiden av året er det så altfor lite å se til det. Så, om det blir en stud til neste gang, denne dagen var så langt min absolutt beste dag på motorsykkelen i desember. Omtrent 20 mil ble det, en helt grei dagsetappe på det som skulle vært en mørk og trist vinterdag.

22 desember 2006:
Sola har snudd. Vi kjører lysere tider i møte. Bildet er tatt i Hvervenbukta for et par dager siden. Det er ikke like flott å kjøre alle dager nå. Hjem i går var det mørkt, tåke og kuldegrader. Samt det vanlige salt klinet på veiene. Men nå går det altså mot lysere tider. God jul til alle på to hjul. God jul til alle dere andre også.

29 desember 2006:
I dag gikk siste motorsykkeltur i 2006. Med det er ennå en sesong over. 2006 har i grunnen vært et godt år med motorsykkel for min del. Har hatt samme sykkel nå siden 2001, og regner med å slite med den også i 2007. Slik er nå i alle fall planene. 2006 sesongen begynte som så mange år før 1. januar med Vårmønstring i Helårsklubben. En tur til tyskland og Elefantentreffen ble det også i januar. Februar bød på Primustreff. I mars kom piggdekkene av og sommersesongen ble innviet. Noen turer ble det i løpet av sommeren, ikke så lange i år men fine nok likevel. August var for det meste motorsykkelfri måned. I september ble det tur på Finnskogen, høsten ellers har stort sett blitt tilbragt på E6 til og fra jobb. Nå er dette året slutt, det blir et par dager pause før sesongen 2007 innledes på samme måte som året før.