Weisel 2015

I år ble det ny sjanse til å være med til Weisel igjen. Og jeg takket ja. I løpet av vinteren ble billetter og overnatting bestilt, og en onsdag tidlig i juni var det oppmøte på Kiel-ferga fra Oslo. Været var bra og værmeldingen var bra. Som vanlig så var det 12 mann og 12 BMW motorsykler. I og med at min F800GS var syk stilte jeg med handicap (650'n) mot de 11 andres boxere, men "man tager hvad man haver".
Etter en fin overfart var vi i Kiel i rute torsdag morgen. Å kjøre 12 motorsykler i følge er ikke så enkelt så vi delte oss i to grupper. "Slowriders" med Kåre, Jan Ove, Terje og meg. De åtte andre skulle kjøre i følge. Alle hadde omtrent samme rute inne på GPSene og vi møttes flere ganger underveis, bl.a. til lunsj i nærheten av Hannover. Etter en varm fin dag var vi fremme på Trendelburg i seks-tiden. Vi rakk et par øl på terrassen før solen gikk ned, senere var det middag ved langbord for 12.
Fredagen begynte strålende og slik skulle det fortsette hele dagen. Dette var dagen med motorsykkelkjøring på fine veier. Tradisjonell stopp for Pizza Hawaii i Dillenburg. Ankomst treffplassen i Weisel litt over tre er akkurat passe. Av med alt overflødig tøy og på med shortsen. Finne noe å drikke og opp med teltet. Livet er godt.
Natt til lørdag kom det er forrykende uvær med lyn, torden og regn i store mengder. Når vi stod opp lørdag morgen var det igjen fint vær, men 20 grader i stedet for over 30. I grunnen mer passe. Lørdagen bød på tur til Cochem som vanlig. Jeg hang med på Terje og Kåre på tur til Wunderlich for litt shopping før vi møttes til lunsj i Cochem. Etter et besøk på BMW museum Weisel var det tilbake på plassen for øl, sol og slaraffenlliv. Og så Schweineaxe da...
Søndag var pakkedag, fremdeles i finvær. Vi kjørte i omtrent samme grupper nordover igjen. Et sted underveis klarte Kåre å riste seg av resten av gruppa, så da ble det 650 først i køen til vi alle møttes på Egestorfer Hof om ettermiddagen.
Siste dag i Tyskland ble det et besøk hos Touratech i Hamburg før vi ankom Kiel i god til til å rekke ferja til Oslo.

Klikk før større bilder.

Første is- og drikkestopp
i Tyskland.

Lunsjstopp torsdag.

En liten time igjen
til Trendelburg.

På terrassen på
Trendelburg.

De gyldne dråper har
kommet på bordet.

Trendelburg - et
riktig idyllisk sted.

Kåre har fått sin
sigar og cognac.

Langbord til 12.

Morgen på borgen.

Utsikt oppe
fra tårnet.

Syklene står klare
i borggården.

Pizza Hawaii
i Dillenburg.

Pause i skyggen.
Snart i Weisel.

Fremme.
Etablert.

Trefflivet er hardt.

Camping
i skyggen.

Og mørket falt på
og bålet ble tent.

På en ferge
over Rhinen.

Det er et flott landskap.

Lunsj i Cochem.

Med slottsutsikt.

BMW museum Weisel.

Mere treffliv.

Ego.

Blues-kameratene.

Stein hadde
ny sykkel i år.

Schweineaxe.

Klassisk boxer.

2x GSA 1150.

Søndag morgen.
Det pakkes.

Gruppebilde.

Egestorfer Hof.

Væsketapet erstattes.

Touratech Nord.

Kiel.

Skål og takk for turen.


Oppdatert 14 juni 2015

Til Tursiden...

Hovedside / Main page