Vedsamlertreff 2008

Vinteren nærmer seg, og det gjelder å bruke tiden godt før snøen kommer. En helg på Bjoneroa er et eksempel på å bruke tiden godt. Været viste seg fra sin beste side med sol, klarvær og nydelige høstfarger. Jeg var på plassen i det solen holdt på å gå ned, og fikk opp teltet før det ble mørkt. Jon Arne hadde vært tidlig på'n og brukt dagen til å lage får-i-kål. Det var ingen liten porsjon, så jamen ble det en tallerk på meg også. Kvelden gikk fort i godt selskap. Klarværet banet vei for noen små kuldegrader, men det kjentes ikke kaldt denne kvelden.
Lørdag kom med samme finværet, dog skyet det litt til etterhvert. Noen reiste og andre kom, men det ble nok flere på lørdagskvelden enn det hadde vært på fredag. Dagen gikk og det ble en handletur ned på Bjoneroa mens det ennå var åpent. De hadde heller ikke de eggene jag glemte å kjøpe dagen før, så da ble det ingen egg og bacon denne dagen heller. Vaffeljernet var med, og det ble fine vafler av Tines ferdige røre. Utpå kvelden kom det noen få regndråper, men så fort vi fikk opp en presenning så var regnværet over og etter litt så vi igjen månen bak skya. I løpet av natten frøs det på, så teltet og det meste annet var litt frossent på søndag. Solen kom opp og snart var det tint igjen.
Turen hjem gikk litt forsiktig i skyggepartiene da jeg ikke var helt sikker på at det ikke var glatt. Etter Hønefoss var det tørt og fint, på min nye motorsykkel så jeg det var mer enn 10 grader på gradestokken denne 19 oktober!
På vei oppover gamle Rv4.           Harestuvannet.                            Det var en klar fin kveld.              Stemningen var god etter Jon
                                                                                                                                                          Arnes får-i-kål gryte.

Lørdag morgen.                            1981 R80G/S.                            Aprilia Moto 6,5.                         Livet er godt på Fjorda.

Ferdigmat er                Dobbel russer.            Vidar stilte med 6 hjuls Ural!        Gammel DKW.                           Arvid, Magnus og Ole Kristian.
for feiginger.

Vaffelpressa var med.                   Benelli 250.                                 Svein og Arne.           Kliss ny Yamaha Tenere.             Venter på at middagen serveres.

Søndag morgen.                           FEMA-presidenten     Italiensk samling.                         Det er ingenting som mangler.       På hjemvei.
                                                    var også på tur.

Oppdatert 20 okt 2008

Hovedside / Main page