TUSK 2007
Team Ullevålseter Supporter Klubb ønsker Pål Anders velkommen hjem etter 4. plass i Dakar 2007

Det er mange som har fulgt Pål Anders Ullevålseters race fra Lisboa til Dakar også i år. Det har vært mange spennende timer foran pc eller TV for å se hvor han er og hvordan han klarte turen. Den viktigste kilden til informasjon har vært hans egen hjemmeside www.dakar.no der hans Solveig har holdt oss løpende oppdatert. Bedre underholdning skal motortsykkelinteresserte lete lenge etter i januar.

TUSK har vært samlet på Ullevålseter tidligere, så også i år. OTC har hatt sitt faste bord der, så også i år. Her møtes familien til Pål Anders sammen med supportere og TUSKere og andre venner og kjente til et par hyggelige timer med kake, kaffe og gode historier fra årets race.


Jeg var tidlig ute etter en flott tur    Det er ikke alle som har   En kake sier mer enn 1000 ord.  Hei og takk for sist.         Pål Anders' søster ønsket
opp til Ullevålseter.                       motor.                                                                                                                      velkommen hjem.

Sponsorene bidrar også etter        Det ble ny flatskjerm til    Kake til alle som vil ha.    OTC hadde sitt bord ved            Pål Anders fortalte mye
løpet.                                           familien!                                                                  vinduet.                                      fra løpet.


Oppdatert 24 jan 2007

Hovedside / Main page