Seriebiltreff på Lierskogen 9 mai 2004

Norsk Land Rover Klubbs avdelinger Øst og Numedal arrangerte seriebiltreff for første gang i historien denne søndagen i mai. Oppmøtet var over all forventning, noe som helt sikkert har bakgrunn i sommerværet vi hadde denne dagen. Det var mange seriebiler, og mange øvrige Land Rover produkter som kom med sine eiere for å se alle de flotte seriebilene. Bilene ble stilt opp etter alder og verdighet (???), serie I, serie II og IIA, serie III og Ex-mil. Dommere var oppnevnt for å finne mest originalke bil i hver klasse, og det ble også delt ut premie for publikums favoritt.

Vi stilte med hele familien i vår serie I, for første gang med tre barn på et Land Rover arrangement.
Konrad er på sitt første    Halfdan og Brynjolf har    Serie I oppstilt på rekke.             Serie II og IIA oppstilt på rekke. Serie III oppstilt på rekke.
Land Rover-treff.             vært med mange ganger.Ex-mil oppstilt på rekke.               Serie I med bakmontert   Flott vær, flotte biler og mye        Rød pick-up.                               Runes 88".
                                                    vinsj.                               folk.Flott Serie I front.                         Mor og barn trives i LR.  Her er det mange års LR-            Ketil var speaker, Sven Erik,       Mest originale Serie II.
                                                                                           erfaring samlet.                            Gaute og Øystein var dommere.Denne Serie I pick-up vant           Kjekt å ha "jolle" om bilen skulle   Nye eller gamle, mer og mindre
publikumsprisen.                           stoppe.                                         ombygget er de alle.


 

Oppdatert 11 mai 2004

Hovedside / Main page