Primustreff 2010
Siste helgen i februar som alle år, i år 26 - 28 februar. Det var lenge siden sist jeg gadde vært på motorsykkeltur, så i år ble det treff fra fredag til søndag. Jeg hadde fri på fredag og reiste oppover litt utpå formiddagen. Det har vært mye vinter denne vinteren, slik skulle også denne helgen bli. Inn til Oslo og ut igjen var det mildt sagt sølete etter nattens snøfall og påfølgende salting av veiene. Fysj. Oppover mot Hadeland ble det hvitere og bedre å kjøre. På Jevnaker ble det en liten matstopp før siste etappe opp langs Randsfjorden. Fint vinterføre opp til Bjoneroa der jeg var innom butikken for å handle det jeg ikke hadde med hjemmefra.
Vel oppe langs veien var det mange dansker, men ellers litt tynt i rekkene. Plass til lavvoen ble måkt og tråkket. Mat, prat og drikke var det nok av. Ole Kristian skulle kommet på fredag, men logistikken stoppet ham denne kvelden. Natten var ikke kald, tempen lå rundt -6 grader hele helgen. Lørdag morgen var det opphold, men det varte ikke så lenge før det begynte å snø. Innen kvelden var det kommet 10-12 cm snø. Alt i alt var bel dette et Primustreff på det jevne. Litt dårlig oppmøte, 75 - 80 sykler, men vi som var der hadde det bra som vanlig.
Jeg traff Kurt på Jevnaker.            Langs Randsfjorden.                 Butikken på Bjoneroa.                  Fremme.

Dansker på tur.                             Frank "Rotor".            Hans Petter og Svein.                  Mørket faller på.                         Ole.

Vidar.                              Morgenstemning lørdag.              Festen er over.                                   Det er ikke størrelsen det kommer an på.

Hus under hver busk?   Max var med i år og.  Stein på dagstur.                         Snømenn.                    Ikke greit å være bilist.

Hampe kom sent lørdag.               Kveld på Primus.                        En mann og hans maskin.                             Dansker på tur hjem igjen.

Uskyldsrent hvitt?         Harley i snø.                               Primusen i arbeid.          Jon Arne på ex-politi-mc.  Hampe legger rute hjem.

Svein på hjemvei.                          Dansk BSA.                                MCEK på hjemvei.                    Starthjelp.                                     Takk for i år.
 


Oppdatert 2 mars 2010

Til Tursiden...

Hovedside / Main page