Primustreff 2009

Februar 2009 kom med mye snø og ordentlig vinter, det er med andre ord duket for et skikkelig vintertreff på Bjoneroa. Jeg reiste etter jobb på fredag og kom opp etter en flott tur i mørket på vinterkledde veier langs Randsfjorden. Vel fremme traff jeg Ole Kristian som hadde kommet rett før meg. Vi fant plass til lavvoen og flyttet inn for helgen. Det var som sagt ordentlig vinter med mye snø, og mer skulle det komme.
Vi våknet om morgenen og hørte det snødde. Frokostbordet måtte måkes før maten, men det var ikke så kaldt og vi hadde det fint. Lørdagen ble vel brukt slik lørdager ofte gjør. Surrer litt rundt, prater litt, spiser litt og så er det jamen kveld igjen... Det kom noen heftige snøbyger lørdag kveld, det gikk ikke å reise seg fra stolen i to minutter før den måtte måkes igjen. Men som alt annet så ga det også seg.
Søndag var det stort sett oppholdsvær. Egg og bacon til frokost som det pleier å være på tur, rydde litt, pakke litt, koste snø av sykkelen, reise hjem. Det var vel nesten 100 motorsykler på årets treff.
Selv om det ikke virker slik nå, så er det vår om noen uker, slik det alltid er etter at Primus er overstått.
 


Frokost med snø.        Det hadde snødd i Primusveien.    Vakkert.                                     Mz på tur.                                   Svartolf.

Frank Rotor.               Litt vedlikehold må til.                  Fin skjermpryd.          Jon Arne har duk på bordet.        To tyskere på Primus for 1. gang.

Kaffe kokt på Primus.  Vegard.                     Paulsen var uten           Det prates og diskuteres.             Vaffelpressa var med.                  Vintermotorsyklister.
                                                                     motorsykkel i år!

Fra Lillehammer.         Utvalget er det ikke noe å si på.    Skål!                                          Dansk stekovnsprimus.  Kompen.                  Det snør.

Kveldsstemning.                           Nedsnødd BMW.                       Stein sov i sidevogna.  Uheldig Dr.Big.

Dansker på tur.                            Det danske kjøkken                    Nedsnødd Yamaha med vogn.     MCEK.                      På hjemvei.
                                                   med overskap.


Oppdatert 27 februar 2009

Til Tursiden...

Hovedside / Main page