Primustreff 2008

Same procedure as every year. Siste helgen i februar reiser jeg på Primustreff. I år var planen å ta den helt ut med en hel fredag til søndag helg på Bjoneroa, men slik gikk det ikke. Men lørdag til søndag ble det. Været spiller i grunnen ingen rolle så lenge det ikke regner. I år regnet det absolutt ikke. Hjemme på sør-sinsen hadde vinteren forlatt oss for lengst. Langs Randsfjorden var det heller ikke vinterføre, men oppe på Fjorda var det da litt vinter. Kuldegrader var det vel såvidt i løpet av natta. Mat var det mer enn nok av, drikke like så. Alt i alt et Primustreff av god kvalitet.


Ut på tur. Ikke mye som                Langs Randsfjorden.                   Vi ønskes velkommen      Store menn på små         Ennå et bevis på den dårlige
vitner om vinter her.                                                                          til Bjoneroa.                    motorsykler.                   vinteren.

Roy flasher en Carlsberg.              Alfa Romeo. På tre hjul.              Mye trivelige folk som vanlig.       Vaffelpressa er med i år også.

Førstereisgutt på Primus.               Gammel Vannbuss.                     Paulsen holder stilen.       Opptenning av XXXL primus.      Pizzaen ble god.

Ingen Primus uten bål.                   Noen pakker høyt.                      Andre pakker bare mye.              Takk for i år.                   Det var litt vinterføre over mot
                                                                                                                                                                                                 E16, ellers var det tørt.


Oppdatert 3 mars 2008

Til Tursiden...

Hovedside / Main page