Primustreff 2006
lørdag 25 februar

Februar nærmer seg slutten og det er tid for camping på Bjoneroa igjen. På grunn av alt en skal ha med seg, så ble det bare en overnatting på meg i år. Jeg lot teltet ligge hjemme, men hadde avtalt plass i lavvuen til Ole Kristian. Han bodde jo i min lavvu i Tyskland i januar, så da var det bare rett og rimelig at jeg fikk plass nå. Veien oppover var stort sett tørr og bar. Skremmende dårlig vinterføre, med andre ord. På den annen side greit nok. Sol og blå himmel og tørre veier er da slett ikke å forakte når en skal på tur med motorsykkel. Vel fremme på Bjoneroa var det mange kjente ansikter og motorsykler å se. Ole Kristian og Stein hadde ikke kommet ennå, og siden jeg ikke hadde med noe telt å sette opp, så fikk jeg finne på noe annet. Steke vafler, for eksempel. Primusen ble fyrt opp og vaffelrøre laget. Vaflene ble ikke helt som de skulle, men smaken var god og de fleste ble spist opp. Etter noen stekte vafler kom Ole Kristian med teltet som ble satt opp på en tomt som var blitt forlatt tidligere samme dag. Det var mye snø på Primus i år, og skulle vi ha måkt plass måtte vi måkt lenge. Fint å få en pent brukt plass da, tilogmed stang til lavvuen stod på plass. Resten av dagen og kvelden gikk som de pleier på de kanter. Prate litt, fyre litt, skåle litt. Natten falt på, så gjorde kuldegradene også. Når jeg krøp i posen litt før midnatt var det passert adskillige grader under null.

Bilder fra søndag, se neste side

Turen gikk langs Randsfjorden.     Mange kjente ansikter å se.         Det var mye snø i år.                    Vaffepressa er i gang.Ole Kristian kom med      Folk hygger seg i godt selskap.    Dansk mc-kjøkken.         Fin Triumph.
lavvuen.Stein, Ole Kristian og Jon Arne.    President Paulsen.           En Ural ankommer plassen.         Frank Rotor kom med henger.Det var utlendinger på plass i år    Skjer'e noe 'a?                             Folket hygger seg i          De siste dagsturistene reiste
også. Her to finner.                                                                          snøfonna.                        sent hjem.

Bilder fra søndag, se neste side
Oppdatert 1 mars 2006

Til Tursiden...

Hovedside / Main page