"Northern Discomfort" 14 - 16 august 2009

Dette skulle bli min andre tur med Allroad-mc dette året:
Turen er ment som et tilbud til dem som ønsker å kjøre litt lenger, litt mer grus og har lyst på noen ekstra timer i sadelen. I korte trekk består den av Skarnes – Selbu på fine allroad-veier med 60% - 70% grus. Overnatting i Selbu på Langset Hovedgaard. Turen går i ’Int. Allroad-tour’ ånd. Dvs. ledet av eldre forsiktig herre, og fullt gjennomførbar med ’stor offroader’ (Tiger/GS) på vanlige allroad-dekk (Tourance o.a.).
Siden det er et stykke fra Skarnes til Selbu, og at ikke turen tar kortere tid med mange innlagt strekk på grus så startet vi fra Skarnes en fredag kl 08:59. Presis som alltid i Allroad-mc. Det var plass til 18 deltagere, og plassene var raskt fylt opp. Noen frafall ble det og noen reserver kom inn, så det var vel omtrent 18 som startet denne fredags morgen. Sykkelparken bestod for det meste av BMW med R1200 GS i klart flertall.

Her er ruten vi kjørte oppover fredag, runden vi kjørte på lørdag og ruten hjem igjen.
150 mil ble det til sammen i løpet av helgen.


Det var kun noen få meter fra        Odd var guide på deler   Det var vekslende føre.    Nelly var eneste jente på turen.    Oscar og Ola på
Skarnes før vi fant grusveiene.       av veien oppover.                                                                                                     Elverum.

Noen steder måtte vi betale for     I godt driv oppover Østerdalen.   Et lite velt og nebbet på   Utsikt mot Os.                             Fremme i Selbu.
å kjøre på grusveiene.                                                                     1150'en var borte.

Stemningen i partyteltet var god.   Klar for tur på lørdag.     På vei mot Trondheim.     Det var utrolig flott på fjellet.       Rensfjellet i bakgrunnen.

Samsjøen og fjella omkring.          Videre rute planlegges.    Et lite uhell på en bro.                 Ulrich var i bakken ennå en gang.  En kasse øl, fraktet på
                                                                                                                                                                                                motorsykkel fra Sverige!

Gråvær før hjemreise        Ved en av Sveriges         Lunsj på grensen.
på søndag.                       mange grusveier.
 


Oppdatert 19 august 2009

Til Tursiden...

Hovedside / Main page