International Allroadtur 2015
På tur med allroad-mc

Nytt Allroad-år og nye varianter av tidligere års turer. Årets International Allroadtur startet også i år ved Tomter kirke. Det var 15 påmeldte til årets tur, og 10 minutter etter planlagt avreise var vi fulltallige. Målet var også i år turen på omveier belagt med grus eller dårlig asfalt inntil vi kom frem til Norebyns camping ved Bengtsfors. Vi startet nord-østover, så lenger østover og til slutt litt sørover. Den rette linje er oppskrytt, her er det kruseduller som gjelder når ruta ble lagt opp. Og turen var flott på alle måter. Fine veier, passe hyppige stopp og fint tempo underveis. Været var ikke varmt, men solen tittet frem nå og da. Det grånet litt til utover ettermiddagen og fem minutter etter at vi hadde parkert for natten begynte det å regne. Godt vi bodde i hus, med egen resturant, mat og øl. Kvelden gikk fort i godt selskap med nok godt drikke.
Søndag morgen var grå og det regnet fremdeles litt. Med litt frafall så satte vi kurs ut på nye grusveier tilbake mot Norge. Det regnet ikke mye, men veiene var våte og syklene ble tilsvarende møkkete. Slik sånne sykler skal se ut i følge noen som var med.
Jeg takket av når vi kom til E-18 og satte kursen hjemover derfra. Resten tok med seg litt mer grus før de avsluttet der vi startet, ved Tomter kirke.

Klikk for større bilder.

Odd og Geir Olaf er guide, mens
Morten er med og kjører tur.

Liv Marit og Nelly var to av
tre damer med på turen.

Pause ved Kroksund.

Tanking av mennesker og
maskiner i Koppom.

Nelly, Per og Geir Olaf
i Glaskogen.

John og hans KTM.

I Sveriges dype skoger.

Ved en av Värmlands
mange sjøer.

Ny tanking, denne gang i
Dals Långed.

Syklen er parkert utenfor hytta
på Norebyns Camping.

God stemning rundt langbordet.

En grå søndag morgen.

Bompassering i kirketiden.

Ego og 650'n.

I følge Garmin var det vei videre
her. Vi tok en annen vei...

Lunsjpause i Dalsland.
Våte grusveier har satt
sine spor på syklene.


Oppdatert 11 mai 2015

Til Tursiden...

Hovedside / Main page