GS MEETING NORWAY 2014
10 - 13 september

September og tur til GS treff på Finnskogen har begynt å bli en vane. En god vane. Så også i år, selv om helgen ble litt forskjøvet for min del. Opp på torsdag og ned på lørdag siden det var et helt annet program på gang. Det ble mørkt før jeg var fremme på torsdag, og det var allerede så mange som hadde kommet at det ikke var plass til lavvoen på det "faste" stedet. Jeg sjekket inn som nummer 87, i løpet av lørdagen passerte det 100 deltagere.
På fredag ble det rød tur med Johnny. Denne gikk i friskt tempo på norske veier, for det meste grusveier litt rundt omkring vestover. Jeg var på vestsiden av Glomma for første gang i min GS treff karriere. Turen var fin men et lite uhell la en midlertidig demper. Nå viste det seg at det kun var skade på maskin og ikke mann - det hjelper på. Lunsjen ble av det enkle slaget, litt ute i skogen og litt på et gatekjøkken etter at den uheldige var i gang igjen. Etter turen ble det også i år et raskt bad i sjøen mens kroppen og været var varmt. Forfriskende...
Lørdag ble jeg på plassen til alle offisielle grupper hadde kjørt ut. Lavvo ble pakket og ruten hjemover ble til ettersom de ulike veikryssene dukket opp.

Trykk for større bilder.


Lavvoen er etablert.

Det var kjentfolk å treffe.

Oscar informerer.

Svullrya.

GO og litt av Vestlands-gjengen.

Broderfolket.

Lars hadde satt igjen
GS'en hjemme.

Pål.

Uflaks ogflaks.
Det gikk bra.

Stopp i Odalen.

Fina'n Pub og Pizza, Gardvik.

Varierende underlag.

Mennesker og maskiner.

Kokk i arbeid.

Over 100 innmeldte
på årets GS-treff.

GS i soloppgang.

Litt småtrøbbel der, ja.

Åsmund ut på tur. 

Oscar leder an i svart løype.

På hjemvei.

Oppdatert 22 september 2014

Til Tursiden...

Hovedside / Main page