# 9th INTERNATIONAL NORWEGIAN GS MEETING
KONGSVINGER...... - ......NORWAY
9 - 12 september 2010

Årets GS-treff gikk på Dragonmoen Camping på Finnskogen slik det har gjort de siste årene. Jeg hadde fri på fredagen og kom avgårde hjemmefra i 10-tiden fredag formiddag. Omveien til Finnskogen gikk i år via Ørje og Tøcksfors og så nordover på småveier med og uten grus derfra. En fin tur på en fin dag. Vel fremme på Finnskogen var det å hilse på gamle og nye kjente, sette opp lavvo og la roen falle inn. Finnskogen er et deilig sted å være. Ruten til Finnskogen.
Lørdag var det ut på tur. Det ble easy rider i år, faktisk pulje 2... Det var mange som ville på tur, og easy rider turen måtte deles i to grupper. Selv med den geniale løsningen å sette igjen en mann o hvert kryss ville det blir for mange å holde styr på. Vi hadde en flott tur med Gravberget som mål. Der ble elg-garantien innfridd, i det vi besøkte Norsk Elgsenter. Elg stod også på lunsj-menyen, servert på bord dekket med fine duker. Fint skal det være, og godt smakte det med is og varme skogsbær med kaffe til dessert. Turen ned igjen til Dragonmoen gikk litt via samme spor, og litt via nye spor. Takk for turen til Roy og de andre guidene denne dagen. Lørdag kveld var det premieutdeling og utlodning, grilling, prat og en og annen øl. Lørdagens kjøretur.
Søndag væknet vi til stort sett oppholdsvær, men etter nattens regnvær var det ikke mulig å pakke ned tørre telt. Folk var tidlig oppe og av gårde, så da jeg dro i 10-tiden var det nesten tomt på plassen. Hjemturen gikk sammen med Anders og Liv Marit via Grindvoll. Været ble riktig så fint utover dagen, slik det gjerne er på GS-treff. Hjemturen.

Klikk på bildene for å se dem større.


På vei gjennom de svenske skoger.

Slike bensinstasjoner er det ikke mange igjen av.

Svend, Per Ove og Are.

Geir, Anders og Jan Øyvind.

Real turmat på real tur.

Oscars Nigh-ride.

Roy informerer om lørdagens turer.

Easy-rider pulje 1 er klar til start.

Midt ute i skauen måtte vi stoppe for et helikopter.

Liv Marit i fint driv.

Pause. Guiden måtte finne ut hvor vi skulle videre.

Bensinstopp på Svullrya.

Inn til lunsj på Norsk Elgsenter.

Bordet stod dekket for oss.

Åsmund var med på turen.

Knut også.

Det meste ble diskutert i løpet av treffet.

Grillen var samlingspunkt både for mat og varme.

Treffet er slutt for i år.

Lunsjstopp på Grindvoll.

Oppdatert 14 september 2010

Til Tursiden...

Hovedside / Main page