# 8 INTERNATIONAL NORWEGIAN GS MEETING
KONGSVINGER...... - ......NORWAY
10th - 13th of September 2009

September, GS-treff og Finnskogen i år igjen. Bare etter-jobben tur i år, men det er ikke dårlig det heller. "Mistet" jo noen grusveier på tur opp, men ikke alle. Årets treff samlet omtrent 70 GS'er fra inn og utland. Noen av hollenderne manglet vel i år, men ikke alle. Svensker, tyskere og en danske ble vel observert på plassen.
Fredagen ble det teltoppsetning og mat, så ble det mørkt og videre kjøring var ikke aktuelt. Litt sosialisering, gpp osv, så kom natten.
Lørdag våknet vi til tåke etter en kjølig natt, men tåka lettet så snart vi hadde kommet oss ut på tur. Hardcore gjengen reiste først, så var det Easy Rider 1 og 2. Jeg meldte meg som sweeper på ER 1, og hadde det fint bak køen som gikk i godt driv med Roy i tet. Etter noen mil var det lunsj i Gräsmark. 50 Kroner for ferdig smurt med kaffe til, vi satt ute i finværet og hadde det godt. På tur tilbake hadde vi en liten grøfting, ingen skader men det ble en luke til de foran. Røros prinsippet holdt ikke helt, og teten på resten av ER 1 var i gang med andre runde innen jeg fikk stoppet dem i et kryss og satt kurs tilbake til Dragonmoen.
Her er ruten vi kjørte lørdag.
Søndag måtte jeg til Kongsvinger for å fylle tanken først av alt, videre hjemover ble det en tur innom Sverige denne gangen også. Jeg hadde en fin tur på de små veiene helt til en bom satt stopp for videre ferd mot Norge. Jeg har kjørt her før, men nå var det altså en stengt bom. Jeg så ikke noe poengi å prøve å forsere den alene, så det ble samme vei et stykke tilbake før det ble den brede vei hjem.
Her er ruten jeg kjørte hjem.




Dragonmoen fredag kveld.            Mat er viktig.                               Sosialisering rundt grillen.             Tåke lørdag morgen.

Førermøte lørdag.                        Ulrich simultanoversetter               Pause i Sverige.                           Flott sykkel, hva?
                                                    Oscars instruksjoner.

Hans-Petter, Ot og Geir Olaf.      ER 2 har tatt oss igjen.  Ennå en flott sykkel...                 Noen av våre svenske venner.

Geir Olaf.                    Lunsj-stopp i Gräsmark.              Et deilig sted.                                        Vi har det flott på Dragonmoen.

Straffen for å ha med bil på treff?  Å for ein strålande morgon.          Stengte bommer er ikke gøy.


Oppdatert 28 september 2009

Til Tursiden...

Hovedside / Main page