# 6 INTERNATIONAL NORWEGIAN GS MEETING
KONGSVINGER...... - ......NORWAY
06th - 09th of September 2007

Med andre ord: 2. helgen i september ble det igjen arrangert BMW GS-treff på Finnskogen. Kornet var i hus, BMWen hadde fått nye dekk, lager osv og vi var begge klare for en tur på Finnskogen igjen. Etter jobb på fredag var sykkelen pakket og klar og vi fant noen fine veier opp til treffet. Det var allerede mange som var på plass i og med at treffet startet på torsdag. Som i fjor og årene før det,  var det mange utlendinger som hadde funnet veien fra Sverige, Danmark, Tyskland og Nederland.
Lørdag opprant med sol på teltet og utsikter til en flott dag. Jeg fulgte den første gruppa ut i skogen på "easy rider" turen. Oppfatningen av easy rider er nok litt variert, og det tok ikke lang tid før gruppa hadde strukket seg godt ut. Planen var at nummer to i rekka skulle stå igjen i alle kryss og vise vei for halen, for så å legge seg nest sist når alle hadde passert. Dette fungerte bra et stykke helt til ... ikke hadde fått med seg alle før han stakk etter teten. Når da resten (vi) kom til krysset valgte vi selvfølgelig feil vei og fikk ikke flere anvisninger. Noen stoppet etter noen kilometer på asfalt, men ikke alle. Resultatet var at det tok en time før de fleste av oss var samlet igjen. Hva gjorde folk før mobiltelefonen var funnet opp? På Svullrya var det stopp og mat for mann og maskin. Noen av oss skulle på Enduro workshop og forlot gruppa for å rekke det. Enduro workshopen gikk i et grustak der vi fikk tips og triks for å klare oss så godt som mulig i løs sand der det skulle både svinges og gasses riktig. Tilbake i campen ble årets sannsynligvis siste utendørs bad foretatt i sjøen ved campen. Varmt var det definitivt ikke, men jeg var varm så det holdt etter et par timer i sandtaket, så litt avkjøling var bare godt.
Resten av kvelden? Mat, drikke og sosialt samvær med hyggelige folk.
Søndag var hjemreise, heller ikke der ble korteste vei valgt. Det ble fine grusveier et langt stykke nedover i Sverige før asfalten dukket opp. I følge noen av svenskene så skulle det være mulig å finne ennå mer grus på veien hjem. Neste år?
På vei over Hadeland mot             På plass fredag kveld.                  Night Ride.                                  Morgenstemning.                         Frokost i det fri.
Finnskogen.

Klar for tur "Easy Rider".              På svenske grusveier.      Far og sønn fra Danmark.            Oppsamling etter den lille             Grensen ble passert flere
                                                                                                                                              fadesen i krysset uten vakt.          ganger på turen.

Svullrya.                           Svullrya.                                      Mer grus.                                    Enduro Workshop.                      På toppen av sandtaket.

En Tiger på GS-treff                    Samling rundt grillen om kvelden.  Utveksling av erfaringer?              På hjemvei.


Oppdatert 10 september 2007

Til Tursiden...

Hovedside / Main page