Vårmønstring i Helårsklubben 01.01.2010

Nytt år, ny vårmønstring. Selv om dette i følge enklete kilder ikke ennå er en tradisjon, så er det nå like trivelig å starte det nye året med å møtes på denne måten. I julen kom snøen og i romjulen kom kulda, så det lå an til en skikkelig vårmønstring denne vinteren. Nyttårsaften steg temperaturen til en-sifrede kuldegrader, men litt nordavind og lett snø reddet dagen. Vel fremme i Oslo var det kjente og ukjente omtrent som det pleier. Noen var der som ikke pleier være der, noen var ikke der som pleier å være der, og noen som sa de skulle vært der var ikke å se. Med andre ord, alt var ved det normale. Det var slikt vær i år som tilsier at jeg kunne tatt bilen, men den stod så godt innesnødd på låven så det ble to-hjuling i år også.
På vei opp til Frognerseteren var det noen som innså at de var for dårlig skodd og reiste hjem igjen. Noen kom opp som jeg er glad det ikke var meg som skulle kjøre ned igjen, men forhåpentlig kom alle seg vel både til og fra slik at vi kan treffes igjen neste år igjen.
Universitetsplassen fylles opp.       TV2 var på plass med sending.    Triumph TR6.             Hallans Morgan.                         Shorty var en av tre Land Rovere.

Geir kjørte piggfritt.                       100 år gammel           Her kommer de i kø.    Odd og far med SI.     Relativt ny Morgan.                     Eldre Morgan.
                                                     Peugeot!

Det er blåst til samling.     MC'er på              100-åringen kom opp.   Spørsmål besvares.      Is serveres.               Anders nyter sin is.
                                       Frogersetra.

Premier deles ut.                           Tid for hjemreise.                        Vi sees.                       Våren er her...?

Oppdatert 1 jan 2010

Til Tursiden...

Hovedside / Main page