Vårmønstring i Helårsklubben 01.01.2009

Ennå en gang ble det 1. Nyttårsdag, og også i år fant jeg alternativet til nyttårskonsert og hopprenn. Turen gikk til Oslo i strålende nydelig vær og minus 10 grader langs Gamle Mossevei. Vel fremme på Universitetsplassen ble det hei og godt nytt år til kjente som hadde kommet på to og fire hjul. Jeg syntes det var litt færre biler og folk som var ute i år, det kan hende jeg tar feil, håper dette ikke er en trend eller et utslag av finanskrisen eller noe slikt. Vi som var til stede hadde en flott start på et nytt år.
På vei innover Gamle Mossevei.    Universitetsplassen.                     En Jaguar og to Land Rovere.      Det gjelder å holde     Førermiljø i Schwimmwagen.
                                                                                                                                                          stilen.

Alvis av edel årgang.                     Velkommen og informasjon om    Avreise.                                      Fremme.                     Godt vær og god stemning.
                                                    årets vårmønstring.


Mangfoldet er stort denne dagen.  En Willys i snøen.                        '59 Land Rover.          Morgan.                                     Arne Paulsen.

Morgan.                                       På hjemvei.                                  REO var dagens eldste bil.          Solen går ned over Oslo.


Oppdatert 1 jan 2009

Hovedside / Main page