Vårmønstring i Helårsklubben 01.01.2008


Nytt år betyr ny vårmønstring i Helårsklubben. I år som i fjor var det dårlig med vinter, og den vanlige klagingen på det milde været. På samme måte som i fjor var det heller ingen som ville reise hjem fordi været ikke var "bedre". Det ble ønsket Godt Nyttår og God Somme om hverandre. Noen nye fjes var å se, noen som pleier å være der manglet. Det var antagelig 60-70 kjøretøy av ynse varianter, fellesnevner er at ingen kjører med tak over hodet. En artig mix av ulike klubber og miljøer som sjelden treffes ellers i året.


På vei hjemmefra.                         Universitetsplassen.         Sykkelen til Johan.                       2CV i ny drakt.                           Jeep i sin beste Kammo.
Ikke mye vinter å se.

Det var mange sykler å se i år.      Inni granskauen i Oslo.                 Guzzi.                                          Suzuki.                                        Oscar hadde tatt turen i år.

T-Ford på Frognersetra.               Ennå en bil av edel årgang.           Årets første is ble spist.                Bare blide ansikter å se.               Umulige spørsmål til tross,
                                                                                                                                                                                                              det var mange som fikk premie.


Oppdatert 1 jan 2008

Hovedside / Main page