Vårmønstring i Helårsklubben 01.01.2007


Vinteren glimrer med sitt fravær, men Godt Nyttår ble det nå likevel. Jeg var en stund i tvil, da det ved frokosttider 1 januar regnet i strie strømmer. Kan det være noen som orker å reise ut med åpen bil eller motorsykkel i slikt vær, nå som det skulle vært vinter og kaldt? Når frokosten var vel på plass i magen var det litt lettere ute, og jeg trakk på meg dressen og startet opp BMWen for første gang i 2007. Og jamen ble det ikke oppholdsvær, og jamen var det ikke mange av de samme som i fjor å se på Universitetsplassen! Det ble ønsket Godt Nyttår og God Sommer før det tutet i trompeten klokken 13:00. Vi ble alle ønsket velkommen til denne tjue-et-eller-annet vårmøstringen.

Vi møttes på Universitets-  En fin gammel årgang.                En gammel svømmer.                   Corvette i sommermodus.
plassen som vanlig.

Det var mange Morgan å se.        En Austin Healey 3000 Mk III     En fin, sort T-Ford.                     Vi motorsykler fant plass å stå.

Gammel Renault.                           Vi hadde utsikt ut over Oslo.       Det var mange Morgan.               Vakkert.


Oppdatert 2 jan 2007

Hovedside / Main page