Vårmønstring i Helårsklubben 01.01.2006


Et nytt år med nye muligheter! Hvordan kan vel et år startes på en bedre måte enn på Vårmønstring i Helårsklubben? Siden det var så dårlig vær i år også, fikk Land Roveren stå tørt og godt der den står. For motorsykkelen er det aldri dårlig vær, så den fikk seg en tur ut på saltede veier denne 1. januar i år også. I Oslo var det som ventet kjentfolk og kjente kjøretøy å se. Det ble ønsket Godt Nytt År og God Sommer på alle kanter. Det ble klaget på det milde været i år også, men på spørsmål om arrangementet burde avlyses kom et samstemt NEI. Godt, oppgavene kunne deles ut og isbilletter kunne selges. Kolonnen startet reisen opp til Frognersetra. Litt tregt gikk det innenfor Ring 2. Etter at Majorstuen var passert ble det litt mer fart over sakene, og snart var vi oppe på Frognersetra. Vi som kjører motorsykkel har litt problem med å løse oppgaver underveis, så de må tas etter parkering. Jeg satset på at også rett skrevet navn ga poeng og leverte mine forslag til svar. Isen ble servert, selvfølgelig ute. Pratet med kjente og ukjente om dette og hint. Sett på alle åpne biler en vanligvis ikke ser så tidlig om sommeren. Juryen hadde sjekket innkommende svar og rangert disse. Det viste seg at det i år var så mange gevinster at faktisk rett skrevet navn ga premie!Jeg kjørte hjemmefra på dårlig       Pressen var tilstede på                 Sondre kom i Morgan.    Masse liv og røre
vinterføre.                                     Universitetsplassen.                                                            1. nyttårsdag.En perle på dårlige           Snart klar for avreise.                   Frognersetra. Bilene er parkert.   Paulsen kjørte Jawa i år.
vinterdekk.Gaute kjørte og Odd        Eldste bil på Frognersetra i dag.   En trike var også ute på                Morgan var det mange av.
filmet.                                                                                  vinterføre.Isen er servert.                             En importbil som ennå      NLRK var godt representert.       Det var også HMK.
                                                    ikke har byttet skilt.Dagen går mot kveld og    En Monark.                                På hjemvei. Oslo ligger bak der.
hjemturen starter.

Oppdatert 2 jan 2006

Hovedside / Main page