Vedsamlertreff 2022
15 - 16 oktober

Konrad og jeg hadde sankket en liten stund om å reise på Vedsamlertreff sammen. Han har ikke vært på treff på Bjoneroa ennå og da er det jo på tide å komme seg dit. Kawa'en ,har ikke vært så mye brukt i år, men han påstod den skulle være i orden så den virker frem og tilbake. Værmeldingen for helgen var ikke akkurat strålende, så vi ventet til lørdag morgen for å forsøke å få så lite regn som mulig mens vi var på tur. Lørdagen kom og været ble riktig så bra og vi kjørte oppover den vanlige veien med solen i ryggen. På Fjorda var det ikke så mange folk, det var nok noen som hadde holdt seg hjemme når yr.no bommet litt på været. Vi traff Ole Kristian nede på Bjoneroa der det bare var bensinpumpa som fremdeles var operativ. Den siste butikken ble lagt ned tidligere i år.
Etter at teltene var oppe ble primusen fyrt og det ble kaffe og mat og tullprat. Senere kjøpte vi en sekk ved samt at vi samlet sammen noen grove furukvister slik at vi fikk bål når kvelden falt på.
På søndag hadde vi oppholdsvær under frokost og pakking. Hjemturen gikk vestover og hjemover. Etter Hønefoss begynte det å regne. Etterhvert regnet det mye så vi var ikke helt tørre når vi var hjemme selv om oppholdsværet da var kommet tilbake.

Klikk for større bilder.

Stopp i Nittedal.

Bjoneroa.

Vi er på plass.

Kola var bebodd i år.

God plass.

Far og sønn.

Kveldsbål.

Søndag frokost.

På tur.

Klart for hjemreise.

Oppdatert 10 november 2022

Til Tursiden...

Hovedside / Main page