NLRK Seriebiltreff 2016

Siste helg i april var det igjen tid for Seriebiltreff i regi av NLRK avd Numedal. Etter to år på Eiksetra var det i år ny plass, Kjerra Fossepark i Lardal i Vestfold. Etter hvert som treffet nærmet seg så meldte yr.no stadig dårligere vær. Fredag morgen 29 april våknet vi til snø på bakken hjemme. Det ble advart på radioen om å la bilen stå pga. glatt føre... Værmeldingen for helgen var heller ikke god. Regn, til dels mye regn og kaldt.
Konrad og jeg pakket med oss varmt tøy, regntøy, lavvo og sovepose og reiste av gårde fredag ettermiddag. Det var opphold over Hurumlandet, men i Sande møtte vi regnet. Og det regnet til vi var hjemme igjen dagen etter. Regnet la en demper på det hele, og ikke minst på deltagelsen. Det var ikke mange som overnattet og heller ikke mer enn 9 seriebiler som stod utstilt på lørdag. Plassen var flott og veldig godt egnet til et slikt arrangement som dette. Stor plass til mange biler. Stolpehuset der vi satt inne og brant bål i panne. Flotte omgivelser. Alt var der, bare ikke været - og dermed var også mange av folket fraværende.
Men vi som hadde tatt turen hadde en hyggelig kveld. Natten ble bra i soveposen. Frokosten dagen etter ble inntatt i stolpehuset. Påmeldingen til utstillingen var mellom kl. 9 og 11, og det var spennende å se om det kom noen biler - og hvilke biler som kom. Bilene ble stilt opp og dommerne gjorde jobben sin. Med de klassene og inndelingene som var gjort endte det vel opp med at alle fikk premie til slutt. Et flott arrangement var det .
Konrad og jeg hadde andre planer for søndagen, så etter premieutdelingen pakket vi sammen og satte nesa hjemover igjen. Og neste år - jo, vi kommer vel da også.


Vi venter på ferga fra
Verket til Svelvik.

Bålpanna i stolpehuset
var god å ha.

Morgenstemning.

Oppstilling, her Serie I.

Kafehjørnet i stopehuset.

De deltagende Serie II.

Land Roger var eneste Ex-mil.

De deltagende Serie III.

Kalde føtter må varmes opp.

Dommerne gjorde en
hederlig innsats.

De deltagende Serie I.

Premieutdeling av formann
i avd. Numedal.


Oppdatert 7 mai 2016

Til Tursiden...

Hovedside / Main page