Primustreff 2020
21 - 23 februar

Etter et års fravær var jeg igjen på Primustreffet i år. Vinteren på østlandet har vært sterkt fraværende og det var heller ikke mye som tydet på februar når jeg reiste hjemmefra fredag morgen. Rapport fra Fjorda sa at det var litt snø og veldig mye holke, så de gode piggdekkene stod fremdeles på motorsykkelen. Brodder til skoene var også med. Det var ikke et snøfnugg å se og heller ikke spor av glatte veier før jeg var kommet et langt stykke fra Jevnaker mot Bjoneroa. I skyggepartienr på veien var det litt isete her og der. På Joker butikken ble det stopp og proviantering. Fra butikken og opp var det isføre med et og annet sandkorn strødd på isen. Vel oppe på Fjorda var det ikke så mange, og de fleste som var der var dansker eller andre utlendinger. Jeg fant teltplass ved siden av Jon Arne, og like etter oss kom også Ole og Vegard og slo opp sin lavvo. Været var fint og når mørket falt på så vi en imponerende stjernehimmel over oss. Ved midnatt fant jeg soveposen og slukket lyset.
Lørdag morgen våknet jeg til regn på teltet... Jeg måtte ikke stå opp, så det var like godt å sove litt videre. Ved neste oppvåkning i 10-tiden hadde regnet gitt seg. Det er mye hyggeligere å sitte ute med frokosten når det ikke regner, selv om det ble sen frokost. Etter litt ble det riktig så fint vær, men regnet hadde ikke gjort det mindre glatt og broddne var gode å ha. Dagen gikk, noen reiste, noen kom på dagsbesøk og noen kom for å bli over til søndag. Lørdag formiddag talte jeg omtrent 50 motorsykler, noe som ikke er veldig mange til Primus å være. Mørket falt på ennå en gang, og ennå en gang fikk vi se en flott stjernehimmel. Inntil nærmere midnatt da det begynte å snø. Og jeg igjen krøp i soveposen.
Det ble ikke mer enn en centimeter eller to og når jeg våknet søndag morgen skinte solen igjen. Etter en rolig frokost og sakte pakking av alt som skulle med hjem så satte jeg forhjulet hjemover igjen. Som sedvanlig gikk turen over til E-16, forbi Hønefoss med stopp før Sollihøgda før jeg var hjemme i god tid før middag.

Klikk for større bilder.

Fredagshandel på Joker.
Fastelavnsriset stod klart.

Det kom da en sykkel nå og da.

Campen er klar.

Fin Numbus.

Hei til dere også.

Camp Ole og Vegard.

Nattklubben på snuplassen.

Det var en fin kveld.

Primustreff under
stjernehimmelen.

Regnvåt sykkel
lørdag morgen.

Frokost på Primus!

Lengst kjørt kom fra Italia!

Sykkelen til Lars har vært
på vintertur tidligere også.

Det var glatt.

Primustreff med gammel
snå og mye holke.

Nemlig!

Tom og Tor

Bål under stjernene.

Søndag morgen.

Hjemreise.
Same way as every year.

Oppdatert 2 Mars 2020

Til Tursiden...

Hovedside / Main page