Primustreff 2016
26 - 28 februar

Siste helgen i februar - Primustreff har for lengst blitt tradisjon. Så også i år. Det ble en strålende flott helg. Sol fra klar himmel hele helgen. Masse folk og motorsykler, det var over 100 motorsykler innom i løpet av helgen. Mange utlendinger fra Danmark, Nederland, Tyskland, England, Finland og Sverige.
For min del ble det fredag til søndag på Primus i år. Reiste etter en sen frokost og var fremme i ett - to tiden. Det var sol og tørre veier til Jevnaker, deretter blendet bart, snø og is-dekke. På Bjoneroa var det bare en butikk igjen, den i krysset var stengt siden i fjor. Vel oppe var det mange kjente å treffe og flere skulle det komme. Lavvo ble satt opp og leir etablert. Så var det å finne frem mat og andre godsaker som var tatt med.
Lørdag ble en dag i solen. Vi flyttet oss etter solen når skyggen kom og tok oss igjen. Litt utpå dagen kom Ole Kristian og Stein susende også. Ole Kristian på Honda C90 og Stein på Tempo 175. Det er mange år siden Stein sist var på Primus, men nå ble det en tur igjen. Dagen og kvelden gikk fort i godt selskap.
Etter ennå en kald natt, det ble sagt rundt -18, så våknet vi igjen til det samme nydelige været. Frokost på Primus ble det igjen, bare vi fikk tint eggene... Så var det å pakke og rydde og komme seg hjemover igjen. Takk for denne gang, vi kommer nok igjen.

Trykk for større bilder.

Det var en gang to butikker
på Bjoneroa, nå er det bare
denne igjen.

Vel fremme og lavvoen
har kommet opp.

Det kom stadig
motorsykler forbi.

Fredagen går mot slutt
og natten faller på.

Det er høy aktivitet med
matlaging, bålbrenning
og annet.

Camping på isen.

"Gullrekka".

Roy nyter sin sigar
og sin portvin.

Ole Kristian kommer på
Honda C90.

Stein kommer på
Tempo 175.

Anders på lånt
Husqvarna 701.

Det campes.

Sol fra blå himmel!

Lørdag kveld.

Hampe var innom et kvarters
tid på sin Iron Butt tur.

Tore har pakket nesten like
høyt som han selv er.

Oppdatert 29 feb 2016

Til Tursiden...

Hovedside / Main page