NLRK Pinsetreff 2009

Pinsen kom med sol og sommervarme, og vi pakket bil og Lillebror og reiste til Sverige på treff i norsk Land Rover Klubb. Pinsetreffet ble holdt på en campingplass i Glaskogen naturreservat litt nord og øst for Årjäng i Värmland. Dette var et treff mer for sosial omgang og slaraffenliv enn heftig kjøring i skogen. Sommeren som kom litt brått på ble utnyttet både oppå og nedi vannet som slett ikke var så kaldt som noen trodde det var.
Pause og is ved Ørje.                   I Årjäng traff vi flere fra klubben.  Glaskogen Camping.                    Hvorfor padle når kanoen kan     Vi er etablert med "hav"utsikt.
                                                                                                                                                           kjøres?

Dette blir vått.              Det var grill og langbord om kvelden. En lys, varm kveld.                En utpreget sosial tur.                   På nattlig padletur.

Neste dag var vi igjen ute i kano.  Kongene på haugen.   Samme opplegg som kvelden før.  Guttene i ilden.                            Ut i de små timer.

Ikke en krusning på vannet.          Svensk idyll.                                Et siste bad før hjemreise.            Slike veier vil Land Rover ha.


Oppdatert 5 november 2009

Til Tursiden...

Hovedside / Main page