Nyttårstreff 2018
6 - 7. januar

Nytt år betyr ny motorsykkelsesong og nye treff å reise på. Først ute i år igjen var Sandefjord MC-klubb og Nyttårstreffet. Samme sted som i fjor og mange av de samme deltagerene. Men i år var det ordentlig vinter. Jeg reiste hjemmefra lørdag etter at det hadde blitt lyst, tok Moss - Horten ferga og var på Trollsvann 8,5 mil senere. Vinteren tok seg betydelig opp bare jeg passerte E-18 på vei inn i Vestfold. Kuldegrader og masse snø.
Jeg fikk låne noen spiker for å sette opp teltet, pluggene hadde ikke mye sjanse Så var det å hilse på de andre som var kommet, få en liten dram, lage litt lunsj osv. Helt normale treffaktiviteter. På denne tiden av året kommer kvelden fort og i fire-tida var det mørkt. Men bålet var tent og det var plass til alle. Timene går fort og så lenge det er fyr i bålet er det ikke kaldt. Litt utpå var det likevel godt å krype ned i soveposen og snøre godt igjen. Det er flere som har varme i teltet, men ikke jeg.
Natten ble kald, det var noen som snakket om -20 i nattens mulm og mørke. Det stemte nok, for alt av mat i sidekofferten var bånnfrosset. Frokost skulle det bli, så primusen fikk jobbe litt. Koke te-vann, steke egg, tine brød. Frokosten ble bra den! Så er det pakking av alt som er tatt med og reise samme veien hjem igjen. En flott første helg i et nytt år. Takk til Sandefjord MC-klubb som arrangerer dette.

Klikk for større bilder.

Start i flott vintervær i Kroer.

Snart fremme.

Finværet nytes.

Godt Nyttår
og takk for sist!

Prøvekjøring av
sidevogna til Kyrre.

Kyrre og Tom.

Dagsturistene reiser hjem.

Bålet er tent før
mørket faller på.

Det er flott der i skogen.

En kald søndag morgen.

Sigmund og Halvor skulle
hjem til Arendal.

Det pakkes.

Oppdatert 10 Januar 2018

Til Tursiden...

Hovedside / Main page