Nyttårstreffet Trollsvann
8 - 10 januar 2016

2016s første treff ble Sandefjord MC klubbs Nyttårstreff på Trollsvann i Andebu. Noen vil vel påstå at det ikke
var vær for å dra på motorsykkeltreff men det gikk helt fint. Etter en kald uke var det meldt snø, til dels mye snø. Og slik ble det også. Lørdag morgen var jeg klar og satt kursen mot Moss og ferga til Horten. Fra Horten er det et lite stykke å kjøre inn i landet. Det snødde og var ordentlig vinterføre, fint å kjøre på. Vel fremme var det nesten bare kjentfolk å se. Det er rart med det, etter en stund som vintermotorsyklist så kjenner en de fleste som dukker opp. Jeg pakket av sykkelen og fikk opp teltet, det er greit å gjøre det før mørket kommer, og mørket kommer ganske tidlig så tidlig på året.
Den medbragte middagen min ble aldri spist siden Sandefjordsgjengen laget en diger kjele med fiskesuppe og bød på den. Med så mye godt oppi så kunne den bare smake godt - og det gjorde den. Det var laget til bålplass med presenning over slik at bålet og de som satt rundt ikke skulle snø ned. Og det var lurt, det ble mange timer rundt bålet i godt selskap.
Når jeg krøp inn i teltet hørte jeg snøen falle på teltduken. I løpet av natten var jeg våken et par ganger, da var det stille. Men det var ikke stille fordi det hadde sluttet å snø, det var blitt så mye snø på teltet at det dempet lyden. Om morgen våknet jeg mer i snøhule enn i telt. Jeg fikk måkt meg ut til 15-20 cm nysnø. Og det snødde fremdeles. Frokosten ble laget under presenningen, det er ikke så kult når alt du skal spise snør ned. Etter at veien hadde blitt brøyet var det på tide å reise hjem igjen. I billettluka i Horten bemerket damen som solgte billett at det ikke var vanlig å se motorsyklister i slikt vær, men at det var bra jeg hadde med spade...


Venter på ferga til Horten.

Denne veien er nok ennå
morsommere om sommeren.

Teltet er oppe.

Arne er i gang med
fiskesuppa.

Bålplass med egen bar
og presenningtak.

Og natten kom tidlig.

Det hadde snødd mye.

Nedsnødd.

Ting finnes igjen
under snøen.

Frokost i det hvite.

Bålplassen.

Tors nedsnødde
1150GS

Oversiktsbilde.

Frank har fått kaffe
og er våken.

Det var ikke bare-bare
å komme seg av gårde.

Oppdatert 15 Januar 2016

Til Tursiden...

Hovedside / Main page