Kanotreff i Land Rover klubben

Helgen før St.Hans var det kanotreff i Land Rover klubben igjen. Det blir nesten som Land Rover treff uten Land Rover, men med de samme hygelige menneskene en treffer på Land Rover treff. Det er så mye som skjer disse helgene i juni, så i år ble det splittelse i familien. Brynjolf og jeg reiste på kanotreff mens resten av familien holdt på med noe annet. Vi kjørte Land Rover opp til Fjorda, og parkerte bilen ved Vestland kanoutleie. Vår "faste kanopusher" hadde sviktet denne gangen, så det var ingen kanoer igjen som vi kunne låne. Vi hadde flaks og fikk leid en egentlig avbestilt kano slik at vi kom oss av gårde denne gangen også. Været var flott, som det skal være når vi er på tur. Vel fremme var det kjente å se, det eneste vi savnet var trekkspillet til Torbjørn...


Land Rover fikk stå igjen ved        Brynjolf og jeg er på tur i             Fremme! Her var vi i fjor også.    Lavvoen var med i år.      Bading og padling og kos
Vestland Kanoutleie.                     leid kano.                                    Fin plass med trivelige folk.                                                 stod på programmet.

Små og store koste seg ved           Det var for tørt til å ha bål,           To som ikke skulle overnatte       Ungene tok en kveldstur.             Hjem igjen neste dag.
vannet.                                          men en grillbøtte unte vi oss.        sammen med oss.                                                                           Takk for en fin tur.


Oppdatert 13 november 2006

Hovedside / Main page