NLRK Kanotreff 25-26 juni 2005

Siste helgen i juni var det et litt uvanlig treff i NLRK regi. Normalt er det Land Roveren som er fremkomstmiddel på treff, men denne gangen var det ren muskelkraft. Oppmøtet var ikke rekordartet, men det er vel ikke kvantiteten som teller.

Vi kjørte (Land Rover, selvfølgelig) til Fjorda-området ved Bjoneroa. Der ble Land Roveren parkert, og kanoen sjøsatt. Thomas ga oss kart over området og viste oss hvor vi skulle. Med fem i samme kano visste vi det ville bli fullt, men vi følt i år også. Det skulle være et par times padling før vi kom frem til den valgte leirplassen så vi la inn en pause omtrent halvveis. Etter en deilig tur på vannet kom vi frem til "Land Rover" campen. Telt ble satt opp, ungene ville bade, noen voksne ville bade, og ellers gjorde vi vel ikke så mye. Spiste litt og pratet litt. Utpå kvelden ble det gjort i stand grill som etter at maten var spist opp fortsatte som bål. Noen ville ut og fiske utpå natten, det ble en håndfull småfisk innen de var inne igjen.

Søndag våknet vi til samme flotte været. Det ble morgenbad både for meg og for fruen! Etterfulgt av søndags frokost med egg og bacon (takk Thorbjørn), te og juice. Hva skogen kan by på! Vi pakket sammen og padlet omtrent halvveis tilbake før det igjen ble pause med mat og mere bading. Vel tilbake til bilen observerte jeg en ukjent Defender parkert ved siden av våre biler. Det viste seg å være en liten familie som også hadde vært på kanotur, og de hadde overnattet ikke langt fra oss. De var ikke medlemmer av klubben, men etter at vi hadde snakket litt med dem, så spørs det om de ikke snart er medlem de også.
Stopp på vei til kanotreff.              De som ikke fikk være med å      Velmunden / Fjorda er et flott      Vi har slått leir.
                                                    padle.                                          område å padle i.

Halfdan var ikke sen om   Mens andre holdt seg mest på      Det var koselig med musikk.        NLRK leiren.
å hoppe i vannet.              land.

Det var tilogmed satt opp skilt.      Middagen lages på grillen.            Vi hadde en hyggelig kveld.         Ut på sen fisketur.

Bilde tatt rett før midnatt.              Morgenbad.                    Fjellklatreren.                              Morgentur i kanoen.

Så padles det hjem igjen.             Bilen ventet på oss mens vi var
                                                   på tur.

Oppdatert 30 juni 2005

Hovedside / Main page