Norsk Land Rover Klubb landstreff 2017
Svarstad, Vestfold 18 - 23 juli.

I fjor var Norsk Land Rover Klubbs landstreff på Setermoen i Troms, og vi kjørte i mange dager for å komme frem. I år var landstreffet i Vestfold og turen var gjort på noen få timer. Det ble en liten tur til Moss, så en liten fergetur over fjorden til Horten og så noen mil til før vi var i Svarstad som var stedet for årets treff. I år gikk turen med Serie I med Lillebror på slep. Vi var på plass tirsdag 18 juli når treffet begynte og ble til søndag da det var slutt. Samme tirsdag var det på dagen 60 år siden bilen vår var registrert første gang i Norge. Det måtte jo feires, så vi hadde innbudt til 60-års bursdagsfeiring den kvelden. Dagen ble feiret med flagg og ballonger og mange gjester som fikk gin & tonic samt litt kake.
Onsdag var det tur til Tjøme og Verdens Ende, der var vi med. Det ble litt klabb og babb med kolonnen nedover og noen biler ble "mistet", men for oss som hang med var det en fin tur. Det ble et lite bad i sjøen på Verdens Ende også uten at vi rant utenfor kanten... På vei tilbake passet vi på å få tatt et bilde på den gamle BP-stasjonen på Nøtterøy. Samme kveld var det annonsert greenlaning opp slalombakken i Svarstad. Det var stort oppmøte, vi var også med til topps. På toppen var det et flott syn med så mange Land Rovere og en imponerende utsikt over Vestfold.
Torsdag reiste vi en tur for å se på kjøring i sandtaket. Der ble det se, men ikke kjøre. Bilen vår som er godkjent for å bruke på norske veier var ikke god nok i sandtaket siden den ikke har sikkerhetsbelter og inget fast tak. Med de små hjulene er det ikke sikkert det hadde gått så bra i sanden, men det kunne jo vært gøy å få prøve?
Fredag var ikke været helt på vår side, men det gjorde ikke så mye siden vi hadde meldt oss på tur inn i sølvgruvene i Kongsberg. Der var det også såpass kaldt at det var greit å kle seg godt. Vi tok toget inn i gruva og fikk en guidet tur rundt i noen få av gruvegangene. Et imponerende anlegg, ennå mer imponerende med tanke på den tiden det ble bygget. Tilbake på treffet var det delemarked og diverse annet salg, men vi klarte oss med lommeboka i behold.
Lørdag var finværet tilbake og det passet jo bra for fellesfotograferingen. Det dukket opp omtrent 80 biler som ville bli tatt bilde av i sandtaket. Årsmøte var det også denne dagen, det foregikk uten de store diskusjonene eller omveltinger.
Felles grill var det hver kveld med det folket hadde skaffet av grillmat, slik det pleier å være på slike treff.
Neste års treff er på vestlandet, om det blir en tur dit også får tiden vise.

Klikk for større bilder.

Vi har ankommet med bil
og Lillebror på slep.

Lillebror er slått opp og bilen
har fått på flagg i anledning
60-års dagen.

60-års feiring med
mange gjester!

Panserlunsj på
Verdens Ende.

Fyret på
Verdens Ende.

Badeliv på
Verdens Ende.

Gammelt møter gammelt
på Nøtterøy.

Bjørn Larsen og hans 80"
sammen med Andrew.

På vei opp slalombakken
i Svarstad.

En glad gutt i sin
109" pick up.

Nederlandsk 101".

Det var mange som ble med
til toppen av bakken.

Fin utsikt på vei ned igjen.

Saras 86" i sandtaket.

Det var flere fine seriebiler
på treffet.

Ragnars Serie II.

Treffplassen var langrenn-
stadion i Svarstad.

Eget landstrefføl!

På toget inn i gruvene
på Kongsberg.

Gammelt gruvetog.

Det blir mye grillmat på
slike treff.

Sommernatt!

Fellesbilde.

Oppdatert 18 august 2017

Til Tursiden...

Hovedside / Main page