Lillebrortreff 2006

Andre helgen i juni var det Sommertreff i Lillebrorregisteret, slik det har vært de siste årene. Av forskjellige grunner har ikke vi vært på Lillebrortreff siden 2001, men i år ble det tur igjen. Jeg pakket gutta og nødvendig utstyr inn i gamlebilen og reiste av gårde en fredag ettermiddag. Vi skulle litt nord for Gjøvik der treffene har holdt hus de siste årene. Lillebror hentet vi på Eina der den hadde stått siden forrige helg da vi var på Pinsetreff i Land Rover klubben. Videre til Biristrand Camping der vi traff andre Lillebrødre og eierne deres.


På Eina kom Lillebror       Vi har kommet oss i orden.          Lillebror.                                     Det var flere "slektninger" å se.    Fruen kom etter på motorsykkel
på plass.                                                                                                                                                                                   neste dag.

Fine gamle årganger.                     Noen unge lillebrødre var også     Mat og sosial omgang er en         Litt historie.                     Det var en deilig avslapende 
                                                    på plass.                                      viktig del av det hele.                                                          helg.


Oppdatert 20 november 2006

Hovedside / Main page