Italia i November

Italia er vel ikke egentlig stedet å reise når kalenderen viser november, men så lenge det er jobb og ikke ferie så spiller ikke kalenderen noen rolle. Det var fire steder som skulle besøkes, alle stedene var det samme firma som holdt til. Jeg fløy til Roma og leide bil. Første sted som skulle besøkes var Terni, omtrent 10 mil nord for Roma. Videre gikk turen til Ferrara, Ravenna og til slutt Milano der bilen skulle leveres. Egentlig skulle en jo kjørt motorsykkel på en slik tur, men nå er det nå slik at det ikke alltid lar seg gjennomføre. Dessverre er fly "for billig" og "for raskt" for slike reiser...
Fines det noe mer Italiensk enn      Utenfor Terni.                             Leiebilen ute på tur.                      San Marino i det fjerne.
en Fiat 500?

San Marino på litt nærmere           San Marino                     San Marino                                 Ferrara                                        Ferrara
hold.

Det var dødt på Lido'en.               Moto Guzzi.                                Parma                             Parma                             Milano by night.
November er nok ikke sesong.     Motorsykkel eller lastebil?                                                  Julen nærmer seg.


Oppdatert 26 november 2007

Hovedside / Main page