GS Meeting 2016
15 Years Anniversary
8 - 11 September

September betyr at det er tid for en tur på Finnskogen igjen. Også i år var det GS-treffet som var målet. Turen startet torsdag formiddag i nydelig sommervær. Etter litt diskusjon med meg selv ble det tur med "nysykkelen" - R1200 GS. Fornuften tilsa at det hadde vært lurt å kjøre 650 som hadde riktigere dekk, lyktebeskytter osv, men... Turen oppover gikk via mange fine omveier. Litt på kryss og tvers over E-18 mot Sverige på små fine veier. Etterhvert ble det også mye grus under hjulene. Det er overraskende hvor fint 1200'n går på grus, selv med gatedekk. Etter omtrent 20 mil var jeg fremme på Dragonmoen og fikk plass til lavvoen. Litt etter kom Ole Kristian på sin av året nye Africa Twin, den gikk fint inn selv om det var GS-treff. I løpet av torsdag hadde det kommet utrolig mange og det begynte å bli trangt mellom teltene allerede. Som ventet var det mange kjente og kvelden gikk fort.
Fredag var det full "treff-frokost" før vi skulle ut på tur. Ole Kristian og jeg hadde meldt oss på museumstur til Ådal med Bengt som guide. Det ble en fin tur på fine veier, men den ble litt i overkant lang. 28 mil på variert underlag tar sin tid. En liten BUA underveis tok også litt tid. På Ådalsbruk Motormuseum var det mye fint å se. De hadde en tydelig forkjærlighet for NSU på to og fire hjul, men også andre merker å se på. På museet fikk vi også lunsj i resturanten med tydelig 50-talls interiør. Retur til Dragonmoen som siste gruppe inn, sliten men fornøyd. Ole Kristian reiste hjem fredag kveld for å feire bursdag mens vi andre grillet og hadde det helt greit.
Lørdag var det ut på tur igjen. Ny lunsjtur faktisk, denne gangen med Thor som guide og Tvällen som mål. Igjen fine veier med variert underlag og god mat. Lørdagens tur var ikke like lang som fredagens og det var helt greit. Tilbake på Dragonmoen ble det også i år et bad i vannet ved campingen. Med sommertemperaturene det har vært i september var det ikke i nærheten av kaldt, bare forfriskende. Lørdag kveld var det også offisiell avslutning av treffet med tilhørende premieutdeling. Det var mange premier fra mange sponsorer og stor stemning.
Søndag opprant med regn. Der er ikke kult å pakke sammen i regnvær, men slik ble det i år. Tross alt, det hadde vært en kjempehelg med flott kjørevær, så da får en tåle noen dråper siste morgen. Innen jeg var hjemme igjen skinte solen igjen :-)

Klikk for større bilder.

På vei gjennom Finnskogen.

Ole Kristian og meg
på tur igjen.

Dette kan vi!

Oscar informerer før
fredagens turer.

I nærheten av Mjøsa et sted...

Ådalsbruk Motormuseum.

Lunsj i museumsresturanten.

Pause langs veien.

Guide Bengt.

Terje var på sitt
første GS-treff.

To "bursdagsbarn", født
samme dag i samme år!

Det var godt oppmøte i år.

Lørdagstur.

G650X.

Stopp for lunsj
på Tvällen.

Deilig mat, som vanlig.

Pause på grensen et sted.

Tanking på Austmarka.

Fredagens rute.

Lørdagens rute.

Oppdatert 20 september 2016

Til Tursiden...

Hovedside / Main page