Bukkerittet 2022
11 - 14 august

Det ble tur til Bukkerittet i år også, denne gangen var det 650'n som fikk bli med på tur. Værmeldingen for helgen var bra i år og det holdt stikk. Torsdag og fredag ble fridager og turen oppover mot Folldal gikk på noen av de mindre veiene. Fra Åkrestrømmen til Alvdal hadde jeg et gammelt spor fra Elving som delvis ble brukt og selv om jeg hadde kjørt der før så var det absolutt verd "omveien". Vel oppe på Grimsbu fant jeg min teltplass ved "sigøynerleiren" der det stort sett var gamle kjente.
På fredag ble det tur opp på fjellet sør for Grimsbu på "fine" veier i nydelig vær. Videre gikk turen ned til Alvdal der det ble en pause før jeg byttet turkompiser og fortsatte til Einunndalen og rømmegrøt og spekemat på Kjøllhaugsetra. Etter å ha kommet tilbake til Grimsbu gikk jeg opp til Kroktjønna og tok et bad før middag.
På lørdag ble det ny tur, denne dagen til Grimsdalen med an avstikker til Haverdalseter hvor det var nydelige vafler å få. Etter at vaflene var fordøyd gikk turen tilbake til Folldal og crossbanen der det var kjøring for de som følte for det. Jeg nøyde meg med å være tilskuer. Lørdag kveld var det utdeling av premier og andre utmerkelser og ellers kos og hygge rundt i leiren.
Søndag var hjemreisedag der det ble noen sideveier nedover Østerdalen som en avveksling.

Klikk for større bilder.

Alternative veier oppover.

På plass på Grimsbu.

God stemning torsdag.

Oppe i høyden på fredag.

Pause i enden av veien.

På fine veier.

Kjøllhaugsetra i
Einunndalen.

Hei til deg også.

Einunndalen.

God stemning fredag.

Grimsdalen.

Haverdalseter.

Tom fant noen å prate med.

Tilskuere på crossbanen.

Premieutdeling.

Hjemreise.

Oppdatert 7 nov 2022

Til Tursiden...

Hovedside / Main page