Land Rover Forum treff
Persgården 15 - 17 juni 2007

Land Rover Forum http://www.lrforum.com/forum/ er et trivelig sted å være. En gang i løpet av sommeren treffes også noen av medlemmene i levende live, i år fikk også vi mulighet til å bli med på tur. Fredag etter jobb pakket vi unger og ting og tang inn i bilen og satte kursen mot Numedal og Persgården camping. Været var fint og etter en is-pause og noen mil i bil var vi fremme i halv-ti tiden. Grillen var varm og stemningen god. Vi satte opp lavvuen og la litt mat på grillen vi også. Vårt første Forum-treff var i gang.


Is-pause etter at               Lavvuen er oppe...          ...og maten på grillen.      Noen bor oppå hengeren...          Noen bor på bakken.
Drammen er passert.

Det var flott på Persgården.         Her var det plass til flere LRF'ere  Vi reiste til Langedrag.     Her var det ulv å se.                    Gaupe så vi også.

Yak-okse er vel ikke                     3/5 Meldal-Johnsen                     2/5 Meldal-Johnsen                    Vaffel ble det også.
typisk norsk?

Grillene ble løpt i gang utpå           Langbordet sett østover...            og vestover.                                Rekrutteringen er god.
lørdags kvelden igjen.

Under et åpent panser.                  Denne var særdeles fin.               Søndag morgen -             Ikke alle er like tidlig avgårde.
3.9 EFI er ikke hverdagskost i                                                         hjemreise.
en 109"


Oppdatert 17 juni 2007

Hovedside / Main page